Benvingut a
Aplicacions Electròniques de Regulació i Control

Àrees d'operació

Globalitat, eficiència i facilitat

Aportem solucions tecnològiques globals en el sector dels ITS optimitzant els recursos existents i facilitant la seva posterior explotació i manteniment.

 

 

Integració, adaptació i optimització

Oferim solucionis maquinari i programari a mesura, adaptades i totalment integrades, intentant compatibilitzar els sistemes ja existents, optimitzant així els recursos a la disposició d'un projecte.

 

 

Rendibilitat, efectivitat i avantguarda

Atorguem un sentit real al concepte “claus en mà”, integrant el disseny, la tecnologia i el servei, prioritzant la rendibilitat, efectivitat i vanguardisme dels projectes.

 • Honestedat

  L'honestedat és un valor humà que consisteix a comportar-se amb coherència i sinceritat amb un mateix i amb el respecte de la veritat i la justícia en relació als nostres clients.

   

  Per a nosaltres el valor de l'honestedat és essencial per al desenvolupament de la nostra activitat i implica la impossibilitat de sentir-se superior a ningú, percebre el bé en els altres i tenir la capacitat de redirigir un projecte sense passar per alt les visions que han estat capaces de canviar la nostra decisió inicial.

   

  Ser honest és no enganyar i fer el que has de fer per generar confiança i credibilitat.

 • Il·lusió

  La il·lusió és el valor que millor defineix la nostra empresa el seu equip i els nostres col·laboradors.

  La nostra il·lusió ens permet alliberar la *energia i creativitat dels nostres empleats per aportar originalitat, inspiració i enginy als nostres projectes.

   

  Aquest valor ens ha permès superar obstacles aconseguir metes i respondre a reptes tecnològics importants, convertint-se en un valor clau del nostre projecte empresarial.

 • Flexibilitat

  La capacitat d'adaptar-se a les necessitats dels nostres clients, als recursos disponibles, a les particularitats de l'entorn i del servei. La nostra capacitat tecnològica, basada en l'àmplia experiència i professionalitat del nostre equip humà ens permet respondre i satisfer a qualsevol necessitat en el camp dels ITS.

   

  El valor de la flexibilitat ens permet respondre a les necessitats de mercat. Un factor que no està a l'abast de les grans empreses tradicionals del sector.

   

  La flexibilitat combinada amb un historial d'èxits, ambició, cultura de la innovació i l'inconformisme (status quo) són la base del nostre producte i forma de ser.

 • Responsabilitat

  Tenim el ferm propòsit de satisfer i sempre que sigui possible, depassar totes les obligacions legals i requeriments ètics.Els nostres principis derivats del valor de la responsabilitat guiaran les nostres decisions empresarials.

   

  Aquests principis s'apliquen no solament des de l'empresa si no que tractem d'animar als nostres col·laboradors i proveïdors a adoptar el mateix criteri de comportament ètic.

  Entre els principis de responsabilitat destaquem:

  · Respecte a la dignitat de totes les persones

  · El foment de la salut i la seguretat

  · El nostre compromís amb les politiques mediambientals

  · El nostre compromís amb la qualitat

  · El compliment dels compromisos

Vegi el nostre portfolio complet

Tècnica i Valors

Experiència

Veure la fitxa de producte completa

La plataforma ARTIC es compon de diversos mòduls en constant evolució:

ARTIC és una Aplicació Integral per al Control i la Regulació del Tràfic.

 

Es tracta d'una plataforma multiprotocol per a la gestió i monitoratge de dispositius ITS, per al control de les flotes, l'ajuda a l'explotació i la gestió de sistemes automàtics de sanció.

 

Una total integració en un sistema multiprotocol minimitza els problemes de comunicació, es disposa d'una interface personalitzada única, el sistema és molt més robust, ràpid i eficaç, els costos d'implantació són més reduïts i les Administracions marquen la pauta a seguir, deixant d'estar en mans de múltiples integradors ITS.

Productes

Copyright © 2014 - AERCO - All Rights Reserved

+376 80 21 80 +376 82 53 69 aerco@aerco.ad

C/ Esteve Dolsa Pujal nº40

Nau 8 - local A.

AD500 - Andorra la Vella

Principat d'Andorra

Enviant formulari...

El servidor ha detectat un error.

Formulari rebut.

Contacte